Concert pascal
MOPAN Suceava

Florența Marin, fosta amantă a regretatului rocker Leo Iorga (1964-2019), rupe tăcerea! Vedeta a recunoscut pentru Click! că a avut o relație cu artistul, chiar dacă el era însurat cu Paula Iorga (55 de ani).

„Sunt singură în momentul de față! Nici nu am căutat, nici nu s-a ivit încă momentul pentru mine. După dispariția lui Leo a fost și cu mama anul trecut. Am pierdut-o și pe ea. Am suferit după Leo! Este o perioadă marcantă din viața mea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. L-am iubit pe Leo, a fost o legătură clară între noi, este un lucru știut. Nu poți să ascunzi așa ceva, trebuie să îți asumi aceste momente din viață. A fost un moment marcant pentru mine. Niciodată nu m-am ferit, în trecut, cu relația cu Leo. Nu aveam cum.”, a spus Florența Marin, pentru Click!

Florența Marin a declarat pentru Click! că nu-l va uita pe Leo Iorga, iubirea dintre ei fiind eternă. Dragostea pe care a simțit-o pentru artista va rămâne în sufletul ei pentru totdeauna.

Citește articolul complet EXCVLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/florenta-marin-fosta-amanta-a-lui-leo-iorga-2215599.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava