• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele democrat liberali suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, a anunţat că va susţine în Senat indexarea pensiilor cu rata inflaţiei, în corelare cu creşterea economică. Gheorghe Flutur a arătat că este esenţială luarea unei astfel de măsuri, astfel încât puterea de cumpărare a pensionarilor să nu scadă. „Asta deoarece deja sunt pensionari aflaţi la limita sărăciei, care îşi achită din ce în ce mai greu facturile la utilităţi sau îşi cumpără foarte greu medicamentele de care au nevoie”, a declarat candidatul ARD în colegiul de Senat nr. 2 Suceava. Gheorghe Flutur a mai adăugat că pentru a nu exista probleme cu privire la finanţarea bugetului asigurărilor sociale, soluţia o reprezintă crearea de noi locuri de muncă şi dezvoltarea investiţiilor. „Aceste două măsuri vor asigura atragerea banilor necesari la buget în vederea asigurării fondului de pensii, pentru a putea majora veniturile pensionarilor”, a încheiat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava