Concert pascal
MOPAN Suceava

Co-preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost desemnat începând de luni într-o funcţie de prim-vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Hotărârea a fost luată în şedinţa Comisiei de unificare a PNL şi urmează să fie validată în cadrul Conferinţei Naţionale a liberalilor care va avea loc în data de 11 decembrie 2015. În noua sa funcţie de prim-vicepreşedinte al PNL, Gheorghe Flutur se va ocupa de relaţia cu administraţiile publice locale.

Numirea lui Gheorghe Flutur în funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL s-a făcut după ce funcţiile de secretar general, pe care acesta o ocupa împreună cu Marian Petrache, au fost unificate în una singură. Noul secretar general al PNL va fi primarul din Oradea, Ilie Bolojan.

Surse din rândul liberalilor au arătat ieri că în cadrul şedinţei comisiei de unificare a PNL, Gheorghe Flutur a fost cel care a susţinut unificarea celor două funcţii secretar general. De asemenea, Gheorghe Flutur a mai susţinut şi ca unificarea unor funcţii de conducere deţinute în momentul de faţă de câte două persoane în cadru noului PNL, la nivelul organizaţiilor judeţene şi locale, să fie realizate în perioada următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava