Comenzi MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care urmează să preia una dintre funcțiile de prim-vicepreședinte al PNL pe politici publice, a declarat că profesionalizarea acestui partid trebuie să fie o prioritate. În discursul susținut în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Național al PNL, Gheorghe Flutur a ținut să-l felicite pe Florin Cîțu pentru câștigarea alegerilor, și a ținut să-i mulțumească „președintelui Ludovic Orban”. Pentru început, Flutur a făcut din nou un apel la unitate și la o amnistie a vorbelor grele spuse în campania internă care a precedat alegerile pentru funcția de președinte al PNL. „Am să fac un apel. Am vorbit ieri de la acest microfon de o amnistie a vorbelor grele spuse în această campanie. Și vreau să întind eu o mână colegilor noștri din echipa lui Ludovic Orban. Și apelul la unitate, solidaritate, iertare și să mergem și să ne respectăm ca un mare partid liberal trebuie să pornească de la cei care au câștigat. Și voi fi un susținător al echilibrului și al respectării valorilor”, a spus Flutur.

El a spus că în calitate de prim-vicepreședinte al PNL pe politici publice își va pune la dispoziție toată experiența politică și administrativă acumulată în cele trei mandate de senator, trei mandate de președinte de Consiliu Județean, prim-vicepreședinte și secretar general al PNL. „Îmi pun la dispoziție buna credință, experiența și tot ce am acumulat în acești ani pentru a face o echipă unită. Politici publice înseamnă expertize, mai ales pentru programul de guvernare. Haideți să facem comisiile de specialitate, dar să le facem funcționale, nu doar pe hârtie. Și acolo să chemăm toți membrii Partidului Național liberal să se simtă utili. Cel mai rău lucru este senzația de inutilitate a unui membru de partid. Și nu trebuie să ne fie frică celor care avem funcții trecătoare că avem oameni foarte buni, cu expertiză în aceste laboratoare de idei și de soluții. Profesionalizarea partidului trebuie să fie o prioritate care de mâine dimineață să intre în funcțiune. Doamne ajută și gândul cel bun”, a declarat Gheorghe Flutur.

Flutur: Profesionalizarea PNL trebuie să fie o prioritate care de mâine dimineață să intre în funcțiune, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava