Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că salută competiţia în cadrul PDL pentru funcţia de preşedinte al partidului. De precizat că în cursul zilei de marţi, fostul ministru al dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea a anunţat că va candida pentru şefia PDL la Convenţia Naţională a acestui partid care va avea loc în luna martie a.c.. Udrea a spus că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia PDL după ce a discutat cu colegii de partid, precizând că are energia şi forţa necesare pentru a veni „cu un PDL atractiv pentru electorat”. E a mai precizat că va candida „pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută”.

Gheorghe Flutur, care ocupă şi funcţia de secretar general al PDL, a ţintut să precizeze că întotdeauna a fost un om care a apreciat competiţia directă şi transparentă. „Salut competiţia în partid. Este loc pentru fiecare. Am susţinut întotdeauna competiţia, iar PDL are nevoie de validarea unei echipe puternice. O echipă care să vină cu obiective ambiţioase pentru viitor”, a spus preşedintele PDL Suceava.

Flutur a mai adăugat că fiecare moţiune cu care vor candida cei care vizează preşedinţia PDL va fi analizată, iar votul delegaţilor PDL Suceava la Convenţia Naţională a partidului va vota liber, cu acel candidat pe care îl vor considera mai bun. Flutur a mai declarat că a fost unul dintre susţinătorii ideii de unitate în cadrul PDL, partid în jurul căruia trebuie să se coaguleze forţele politice de centru-dreapta din România. Pentru preşedinţia PDL şi-a mai anunţat candidatura actualul lider al democrat liberalilor, Vasile Blaga.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava