Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii de frontieră suceveni au tras mai multe focuri de armă, la granița cu Ucraina, pentru prinderea unor contrabandiști care cărau țigări pe teritoriul românesc. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, duminică dimineață Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
În jurul orei 02.00, un echipaj al poliției de frontieră aflat în misiune a observat mai multe persoane care transportau, în spate, dinspre graniţa cu statul vecin spre interiorul țării mai multe colete voluminoase.
Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce. Cum contrabandiștii nu s-au oprit, polițiștii au tras mai multe focuri de armă de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
Potrivit Poliției de Frontieră, persoanele în cauză au abandonat coletele și au fugit, întorcându-se pe teritoriul ucrainean.
„În cel mai scurt timp, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.
La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană care au fost transportate la sediul serviciului, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu țigări”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.
Țigările, în valoare de 46.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava