Concert pascal
MOPAN Suceava

Între 23 şi 25 septembrie, la Siret şi Rădăuţi se va desfăşura cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului de atitudine culturală „Folkever”. Printre invitații din acest an se vor număra muzicienii Mircea Baniciu, Mircea Rusu şi Raul Cîrstea, scriitorii Emil Brumaru, Mihai Ignat şi Matei Hutopilă, fotograful Ionel Onofraș, conf. univ. dr. George Bondor -redactor-șef la revista Timpul, Raluca Vîrlan -responsabil de proiecte culturale și comunicare la Institutul Francez din Iași, actorii Teatrului Matei Vișniec din Suceava și actorii Teatrului Ginta Latină din Chișinău.

Festivalul „Folkever” a fost iniţiat cu scopul de a promova excelenţa în rîndul tinerilor şi al comunităţilor implicate, prin propunerea unei oferte culturale multidisciplinare.

Proiectul este derulat de Asociaţia pentru Cultură şi Solidaritate Peter Tomaschek din Siret, alături de Casa de Cultură din Rădăuţi și Primăria Siret.

Parteneri în acest proiect sînt Consiliul Judeţean Suceava, Institutul Francez din Iași, Centrul Cultural Mihai Teliman din Siret, Galeriile de Artă din Rădăuți, Revista Timpul și Editura Adenium.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava