Concert pascal
MOPAN Suceava

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată pentru prima dată. Soția lui Zuckerberg, Priscilla Chan, a adus pe lume, pe 15 noiembrie, o fetiță care a primit numele Maxima Chan Zuckerberg. Cei doi au dat veștile abia pe 1 decembrie, prin intermediul contului de Facebook al lui Mark, când au postat și o fotografie cu micuța, potrivit contactmusic.com.

În mesajul postat, cei doi au atașat și o scrisoare pe care au compus-o pentru fetița lor, despre lumea în care și-ar dori ca ea să crească, și, de asemenea, au anunțat că vor dona în scop caritabil 99% din acțiunile companiei Facebook.

Printre aletele, Zuckerberg a scris: „Ne-am luat angajamentul de a ajuta cât putem la crearea unei lumi mai bune pentru copii. Vom dona 99% din acțiunile companiei Facebook – care în prezent valorează 45 de miliarde de dolari – pe durata vieților noastre, pentru a ajuta, alături de alte persoane, la îmbunătățirea acestei lumi pentru generația următoare. […] Vă mulțumim tuturor pentru dragostea și sprijinul ce ni le-ați oferit pe durata acestei sarcini. Ne-ați dat speranță că, împreună, putem construi o lume mai bună pentru Max și toți copiii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava