Concert pascal
MOPAN Suceava

Xenia Costinar, fostă participantă la Vocea României, spune adevărul din spatele concursului de talente care a cucerit inimile a milioane de români. Tânăra, care la rândul ei predă cursuri de canto, a fost de-a dreptul dezamăgită de regia din spatele show-ului de pe Pro TV, dar și de nivelul de pregătire al unuia dintre jurați, potrivit click.ro.

Povestea Xeniei cu Vocea României începe într-un mod destul de interesant: a început să fie contactată în urmă cu cinci ani de zile, când a primit propunerea de a participa în concurs. După multe insistențe, abia acum a acceptat. Inițial i s-a promis că va ajunge în finală, căci totul este pregătit. Ceea ce a urmat însă schimbă total cursul lucrurilor.

Deși după ani de insistențe a acceptat, într-un final, să participe la Vocea României, mare i-a fost mirarea să vadă că producătorii i-au ales o piesă care nu se preta pe tiparul concursului și care, în niciun caz, nu avea să o propulseze către marea finală.

După ce a început să cânte melodia clasică pe care producătorii i-au ales-o, Xenia a avut parte de un șoc în timp ce era pe scenă: niciun scaun nu s-a întors. Dezamăgită a rămas și de jurați, în special de Irina Rimes, care a îndrăznit să o corecteze în timp ce ea nu știa diferența între tremolo și vibrato, însă acest moment penibil ar fi fost tăiat la montaj, conform sursei citate.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: << Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce>>. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații. Băieții au tăiat absolut tot, astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce se întâmplă acolo.”, a spus tânăra pe contul ei de TikTok.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/primetime/fosta-participanta-la-vocea-romaniei-acuzatii-2310786.html

Fostă participantă la Vocea României, acuzații dure: „Totul este regizat. Nu s-a dat la televizor să se facă de râs marea Irina Rimes”, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava