Concert pascal
MOPAN Suceava

Tudor Chirilă, atingeri indecente alături de Irina Rimes la Vocea României! Totul s-a întâmplat în cadrul show-ului din care cei doi fac parte din juriu. Mai exact, cântărețul a decis să arate publicului cum erau bairamurile din anii ’80. Artistul a arătat cum băieții invitau fetele prima data la dans. Totul s-a întâmplat pe scena de la Vocea României, iar momentul a fost unul delicios care a amuzat copios publicul, notează click.ro.

„Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să…Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos?”, a spus Tudor jucând rolul unui tânăr de la bairamurile de pe vremuri, potrivit sursei citate.

„Bine, oricum n-am cu cine”, a spus Irina intrându-și în rol.

„O luai erai și puțin abțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea blues, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat. Se dansa și fiți atenți, aici era important…” a spus Chirilă, chiar în timp ce își ducea mâinile pentru a o atinge pe Irina Rimes pe fund. Imediat însă Irina i-a dat mâna la o parte.

„Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa…” a spus Chirilă îndepărtându-și bazinul de Irina, făcând o aluzie amuzantă.

„Tu Irina, stai normală, ca la tine nu se întâmpla nimic hormonal, doar la băiat”, a mai adăugat actorul în timp ce își interpreta rolul cu succes.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/moment-indecent-la-vocea-romanie-irina-rimes-2309488.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava