Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a suferit o nouă înfrâgere drastică în acest debut de sezon competițional. În etapa a VIII-a a seriei I a Ligii a III-a, elevii antrenorului Petre Grigoraș au pierdut cu 1-5 pe terenul formației Ceahlăul Piatra Neamț.
Sucevenii au primit gol chiar în debutul partidei, nemțenii punctând prin Mbarga din penalty în minutul 2. Totuși, ei au reușit să-și revină și să egaleze înainte de pauză prin Drugă, tot în urma unei lovituri de la 11 metri.
La fel ca și în prima repriză, Foresta a primit gol și în debutul părții secunde, în minutul 49 marcând Ovidiu Toma. La 2-1 în favoarea gazdelor fundașul central Vițelaru a fost eliminat din joc în urma unui roșu direct și totul s-a terminat pentru Foresta Suceava. Până la finalul celor 90 de minjte de joc, Ceahlăul Piatra Neamț a mai marcat de trei ori prin Fomba și Luboya, de două ori.
Dacă înainte de această rundă, la șapte puncte în spatele liderului Aerostar Bacău, se mai vorbea de redresare și de meciul direct, acum diferența este de zece puncte și cu greu se mai poate visa la promovare.
Așa cum a arătat în primele runde, Șomuz Fălticeni joacă mai bine în deplasare decât pe propriul teren. Etapa a VIII-a a demonstrat acest lucru, fălticenenii fiind foarte aproape de o victorie pe terenul celor de la CSM Focșani. Oaspeții au condus cu 2-1 prin golurile marcate de Mateiciuc și Julei, oaspeții reușind să egaleze la ultima fază, din penalty, prin Ciprian Petre.
Tot cu un punct s-a întors și Bucovina Rădăuți de la Știința Miroslava. Elevii antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan au condus cu 1-0 la pauză prin punctul reușit de Netbai, gazdele reușind egalarea dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Edi Sandu.
În etapa a IX-a Foresta Suceava va primi pe Areni vizita ”lanternei roșii” CSM Pașcani, Bucovina Rădăuți va juca acasă cu CSM Focșani, iar Șomuz Fălticeni tot pe teren propriu cu FC 2 Botoșani.

Etapa a VIII-a a seriei I programează meciurile:
Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava 5-1
Știința Miroslava – Bucovina Rădăuți 1-1
CSM Focșani – Șomuz Fălticeni 2-2
Aerostar Bacău – KSE Tg.Secuiesc 5-0
Oțelul Galați – Sporting Liești 0-0
FC 2 Botoșani – CSM Bacău 1-1
Ozana Tg.Neamț – Hușana Huși 2-0
CSM Pașcani – Dunărea de Jos Galați 1-4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava