Fundația Romania Dezvoltată lansează programul „Scoală auto pentru viitor” prin care oferă finanțare de 60.000 lei pentru 20 de persoane defavorizate care nu au posibilități financiare pentru achitarea școlii auto.

  • Programul Scoala auto pentru viitor, acoperă costurile obținerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate, programul se afla la prima editie!
  • Program depunere aplicatii: 01.06.2020 – 01.08.2020

Fundația Romania Dezvoltată a lansat prima ediție a programului „Scoală auto pentru viitor”, prin care se acoperă costurile obținerii permisului de conducere de orice categorie pentru persoanele cu posibilități materiale reduse, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente.

Solicitările de finanțare pot fi depuse online.

Condiții de înscriere:

  • Solicitantul să aibă o vârstă cuprinsa intre 17 – 45 ani
  • Solicitantul să nu dețină antecedente penale
  • Veniturile lunare ale solicitantului nu depășească 2.500 lei
  • Solicitantul să aibă domiciliu legal în Romania

Se pot înscrie persoane din medii defavorizate, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (A, B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie).

Mai multe detalii despre programul „Scoala auto pentru viitor” și formularul de înscriere se pot gasi pe site-ul www.fundatiaromaniadezvoltata.ro Termenul final pentru depunerea solicitărilor este 1 august 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava