Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Cristea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare, a luat o decizie îndrăzneață – aceea de a-și extinde orizonturile în lumea afacerilor cu lansarea propriei linii de cozonaci, notează click.ro.

Cu o pasiune imensă pentru arta culinară, Gabriela Cristea a hotărât să se lanseze într-o nouă aventură de afaceri în domeniul patiseriei și cofetăriei, prezentând publicului său propriile creații: cozonaci preparați de ea însăși. Decizia de a-și transforma pasiunea într-un business a fost primită cu entuziasm de către fanii săi, dornici să guste deliciile preparate cu migală și dragoste de vedeta lor preferată.

Potrivit informațiilor furnizate, prețurile pentru cozonacii marca Gabriela Cristea variază între 85 și 140 de lei pentru o bucată de 900 de grame. Unii critici au subliniat faptul că aceste prețuri pot fi inaccesibile pentru mulți, lăsând impresia că doar o anumită categorie de persoane își poate permite aceste delicii, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabriela-cristea-criticata-pentru-preturile-mari-2348360.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava