Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta din ‘Wonder Woman’, Gal Gadot, a fost atât de fericită că a fost aleasă pentru a o interpreta pe eroină, încât nu a spus nimănui că nu putea respira în costum, la primele scene.

Actrița în vârstă de 35 de ani a povestit pentru revista OK!, potrivit contactmusic.com: „Acum este confortabil, dar la început nu era așa. La două zile după ce mi-au oferit rolul, m-au chemat în Michigan pentru a face ajustările necesare la costum. Am intrat într-o cameră uriașă în care erau o multitudine de imagini cu mine ca Wonder Woman. M-au dus în camera de croitorie și retuș. Am fost atât de recunoscătoare, mulțumitoare și fericită să mă aflu acolo, încât nu am mai spus nimic despre faptul că acel costum era incredibil de strâmt și mic. Tot le spuneam ‘Mulțumesc pentru această oportunitate’. Însă, începusem să respir foarte greu și nici nu mai puteam vorbi, așa că designerul a făcut o mulțime de ajustări.”

Costumul personajului a primit o actualizare în noul film ‘Wonder Woman 1984’, însă nici acesta nu a fost confortabil sau practic, dar a meritat, potrivit lui Gal Gadot. „Când s-a decis că voi purta un alt costum, am fost încântată. Iar când Patty Jenkins (regizorul) mi-a arătat cum va fi, am început să am emoții. Mi s-a părut foarte frumos, însă nu arăta deloc confortabil. Mi-am spus: ‘Ok, cum îl facem și pe cel auriu practic și confortabil?’. Ei bine, nu l-am făcut. Arată minunat, însă, așa că a meritat tot chinul.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava