Concert pascal
MOPAN Suceava

Gheorghe Flutur a trecut prin toate localitatile si ulitele satelor sin colegiul sau. In ultimile zile de campanie Gheorghe Flutur a fost, din casa in casa, in sate din Moara si Scheia.

In satul Moara Carp oamenii l-au primit foarte bine pe Gheorghe Flutur, au dorit sa stea de vorba pe multa subiecte. Au apreciat ca, in sfarsit, o mare parte a drumului a fost asfaltata, dar pe de alta parte si-au arata indignarea pentru taierea de catre USL a fondurilor cu care s-ar fi terminat lucrarile. Aceeasi indignare o au si pentru taierea fondurilor necesare finalizarii lucrarilor la ruta ocolitoare si ala alte investitii din judet. In Moara Carp sunt foarte multi batrani, care isi amintesc de sprijinul dat celor de la sate de Gheorghe Flutur, fie ca ministru al agriculturii, fie atunci cand era presedinte al Consiliului Judetean, sau ca lider politic la nivel central. Subventiile pentru agricultori, pensia minima adusa la 3,5 mil lei vechi, iar acum cadastrul gratuit, Moara fiind prima comuna din Romania in care se aplica cadastrul gratuit, o initiativa si un proiect al lui Gheorghe Flutur si pentru care Gheorghe Flutur s-a batut foarte mult.

Aceeasi buna primire si la Liteni. Gheorghe Flutur este puternic sustinut de morareni, de primarul Constantin Prodaniuc si de consilierii locali.

La Scheia, Gheorghe Flutur insotit de primarul Vasile Andriciuc au mers din casa in casa, pe ulitele mai vichi si in mare parte modernizate, in zona caselor noi, dar si in zona industriala din Scheia.

Aici se poate vedea deja o localitate cu standard de viata foarte ridicat, la nivelul oraselor. Mare suparare pe capul scheienilor dupa ce au fost blocate investitiile de catre Guvernul USL, condus de Victor Ponta. Gheorghe Flutur le-a promis gospodarilor din Scheia ca-l va sprijini pe primarul comunei sa deblocheze investitille din Scheia. In primul rand este vorba de deglocarea unei investiti de reabilitare a 32 km retea apa-canal, finantare aprobata in perioada mandatului de presedinte al lui Gheorghe Flutur la presedintia Consiliului Judetean Suceava. Scheia merita o astfel de investitie, pentru ca in ultima perioada s-au construit multe case noi. O alta prioritate este scoaterea traficului greu din Scheia prin deblocarea si finalizarea lucrarilor la soseaua de centura a Sucevei. Drumurile arata foarte bine in marea lor majoritate dar mai este nevoie de modernizari la cateva dintre legaturile cu alte localitati, cum ar fi drumul care trece prin Mihoveni si Costana. O preocupare deosebita va fi pentru infiintarea de noi locuri de munca. Gheorghe Flutur va sprijini Scheia sa se dezvolte din punct de vedere economic. Nu in ultimul rand edificiile culturale si istorice urmeaza a fi si mai bine puse in valoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava