Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă au decis acum în urmă cu un an să pornească pe căi separate, se pare că interpreții de muzică populară Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu pot lăsa atât de ușor în spate trecutul, notează click.ro.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Gheorghe Turda a mărturisit că se întâlnește în continuare cu fosta iubită, bucurâdu-se unul de compania celuilalt, însă nici vorbă de împăcare, spune acesta. Nicoleta are, însă, o cu totul altă variantă! „A fost o întâlnire normală, între doi oameni normali, cu scaun la cap și atât! Doar atât! Ce dacă ne-am întânit. Doar nu suntem dușmani să ne certăm, să ne urâm între noi. Suntem oameni civilizați, iar eu sunt un tip cumsecade și foarte atent cu tot ce înseamnă sexul frumos.

Relațiile mele au fost statornice, nu mă împac cu nimeni, pentru că nu mă împac. E foarte bine singur, așa cum sunt eu. Sunt un tip foarte conciliant. Las câteodată de la mine ca să fie bine, dar fiecare își croiește așternutul, vorba aceea, cum vrea să doarmă”, a spus Gheorghe Turda, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gheorghe-turda-si-nicoleta-voicu-ies-la-intalniri-la-un-de-la-despartire-nici-ra

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava