Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai recent show de modă al cunoscutului manechin Gigi Hadid a avut parte de o situație comică pentru audiență, însă nu și pentru celelelalte modele de pe podium. La finalul spectacolului, când manechinele defilau pentru a-și prezenta ținutele pentru ultima oară, o spectatoare s-a urcat grăbită pe scenă și s-a prefăcut că face și ea parte din show, notează click.ro.

Celelalte modele și-au continuat cu profesionalism defilarea, însă Gigi Hadid, care era undeva în spatele scenei, nu a gustat gluma și s-a dus să o dea afară personal pe femeie de pe scenă, deoarece oamenii de la pază nu au făcut deosebirea dintre ea și celelalte manechine. În momentul în care a ajuns aproape de aceasta, spectatoarea a început să o ironizeze pe Gigi, imitând câteva „poze” pe care modelele le fac pe catwalk. Situația nu a degenerat, din fericire, Hadid tratând cu calm întregul incident și escortând-o pe aceasta departe de scenă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/gigi-hadid-situatie-delicata-la-ultimul-show-o-spectatoare-urcat-pe-scena-si-le

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava