Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexandru Pădureanu, fiul regretatei cântărețe Cornelia Catanga, care a murit de Covid pe 26 martie, la numai 63 ani, și tatăl lui, Aurel Pădureanu, își plâng durerea. La aproape 6 luni de la dispariția reginei muzicii lăutărești, cei doi artiști nu și-au revenit după pierderea suferită. Merg aproape zilnic la mormânt și nici acum nu le vine să creadă că femeia pe care au iubit-o ca mamă și soție nu mai este printre noi.

Alexandru Pădureanu (27 ani) și Aurel Pădureanu (71 ani) nu și-au revenit nici acum după pierderea suferită. Triști și pierduți, ei merg periodic la mormântul reginei muzicii lăutărești. „Majoritatea oamenilor cred că dacă eu râd puțin, cică sunt fericit… și nu am nimic… iar eu  sunt distrus din orice punct de vedere, sufletul și inima mea sunt terminate. Și plâng în fiecare zi, și nu există zi să nu mă gândesc la ICOANA mea. Mami meu, îmi vine să mă bag singur în pământ și să fiu cu tine! REGINA MEA! Vin aici, și nu știu ce să cred sau să realizez! Urlu! Îmi vine să mă omor!”, și-a spus durerea, pe Facebook, Alexandru Pădureanu, potrivit click.ro.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gradina-de-flori-la-mormantul-corneliei-catanga-sotul-si-fiul-nu-si-revin-dupa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava