Comenzi MOPAN Suceava

Grupul STIHL a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 4,58 miliarde de euro, cu o creștere de 16,5% față de anul precedent (2019: 3,93 miliarde de euro), 90% din valoare fiind generată în afara Germaniei, țara de origine a companiei. Grupul STIHL a avut o creștere de 9% la nivelul resurselor umane, atingând 18.200 de angajați la nivel mondial. În ceea ce privește perspectiva anului curent, STIHL se așteaptă la o creștere a vânzărilor ca urmare a noilor produse introduse în piață.

Creșterea înregistrată se datorează cererii mari de utilaje de grădinărit și a faptului că din ce în ce mai multe persoane încep să se concentreze pe aspectul spațiilor verzi personale. În plus, din cauza pandemiei, mulți clienți au petrecut mult mai mult timp acasă anul trecut, având și disponibilitatea să se ocupe de îngrijirea propriilor curți.

În 2020, Grupul STIHL a realizat vânzări în creștere pe aproape toate categoriile de produse. Cele mai mari creșteri au fost realizate pe categoriile de utilaje cu acumulatori, ponderea vânzărilor totale atribuite acestor tipuri de produse atingând în prezent 17% din totalul vânzarilor.

O creștere puternică a vânzărilor a fost înregistrată și pe segmentul utilajelor alimentate cu benzină. „De la începutul pandemiei de coronavirus, în ciuda previziunilor pesimiste, am continuat să producem la cele mai înalte standarde, în conformitate cu cele mai exigente mecanisme de protecție împotriva infecțiilor, pentru a satisface cererea la nivel global. În martie și aprilie 2020, s-au înregistrat pierderi accentuate atunci când mulți dealeri au fost nevoiți să-și închidă temporar afacerile din cauza pandemiei coronavirusului. Cu toate acestea, cererea pentru STIHL a început să crească considerabil în luna mai, astfel încât am putut să compensăm rapid pierderile de la începutul perioadei ”, a explicat Dr. Bertram Kandziora, Președinte al Boardului Executiv STIHL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava