Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Gwen Stefani a declarat oficial că este îndrăgstită de iubitul ei, Blake Shelton, potrivit contactmusic.com. Cântăreața a început să se întâlnească cu colegul său de la ‚The Voice’ în octombrie, la două luni după ce a anunțat că se desparte de Gavin Rossdale, cel care i-a fost soț 13 ani. De atunci, cei doi nu au încercat să-și ascundă relația în vreun fel, iar prima apariție publică au avut-o în februarie, la petrecea de după gala de decernare a premiilor Oscar. Mai mult, Gwen a mărturisit că melodia ‚Make Me Like You’, inclusă pe noul ei album solo, ‚This Is What the Truth Feels Like’, a fost scrisă pentru cântărețul de muzică country.

Într-un interviu recent acordat revistei Vanity Fair, artista a recunoscut că este din nou îndrăgostită și a vorbit despre cum noua ei relație a ajutat-o să scrie cântece despre fericire și lucruri pozitive, după ce a trecut printr-un divorț dureros. Ea a spus: „Cred că menirea mea este să am parte de aceste relații ciudate și să scriu muzică în care oamenii să se regăsească cumva. Nu am avut niciodată un album care să fie aproape tot despre cum este să fii fericit și îndrăgostit.”

Editorul Lisa Robinson, a reluat ideea cântăreței și a întrebat-o: „Ești îndrăgostită acum?” Gwen a răspuns: „Da, cu siguranță. Dumnezeu știe ce se va întâmpla de acum înainte. Simt că sunt într-un loc perfect pentru a scrie; în loc să mă închid în mine, gândesc pozitiv și încerc să fiu creativă. Fac doar ceea ce simt. Este incredibil să te afli în această zonă. Mereu sunt în căutarea unei noi piese, iar acum nu mai trebuie să mă simt nesigură, sau să scriu despre suferință.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava