Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimul meci din prima etapă a noului sezon competițional al Ligii Zimbrilor se va juca mâine de la ora 17.30 la Baia Mare și va opune echipei gazdă Minaur, formația suceveană CSU. Elevii profesorului Petru Ghervan au pierdut campionatul precedent toate cele trei întâlniri cu maramureșenii la diferență de doar un singur gol și probabil, este momentul revanșei. După meciul cu băimărenii va urma vineri 3 septembrie partida cu Dinamo București, televizată pe Pro Arena.

”Avem parte de un început de sezon dificil în care vom întâlni campioana României, vicecampioana și cea mai bogată echipă din țară. Pentru noi performanța se bazează pe muncă și pe promovarea tinerei generații și sperăm să scoatem ceva din aceste trei meciuri de debut.

La Baia Mare ne vom lupta pentru puncte, cu campioana Dinamo, după doar o zi de pauză, în principiu este greu de făcut ceva, iar la CSM București este o ocazie să câștigăm. Ne-am pregătit bine și avem nevoie de un punct, cel puțin, la Baia Mare pentru că sezonul precedent am cedat tot și nemeritat.

Cu Dinamo nu mai este nevoie de motivare pentru jucători, iar la CSM București se poate juca de la egal la egal.

Noi ne bazăm pe omogenitatea echipei și pe un ritm deosebit de joc dat chiar de aceste realații. Deasemenea, am construit ceva de la juniori și cred că ei vor fi viitorul” a spus antrenorul principal Petru Ghervan.

Minaur Baia Mare a jucat deja un meci în EHF European League, pierzând fără drept de apel în fața celor de la FTC Budapesta. Trebuie de remarcat faptul că gruparea maramureșeană are în componență o mulțime de jucători străini.

”Ne-am pregătit bine și cred că putem face față acestui început dificil de campionat. Fiecare punct contează și vom fi atenți la toate detaliile” a menționat și antrenorul secund al echipei CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

CSU din Suceava a făcut câteva transferuri interesante înainte de acest sezon competițional, dar departe de afluxul stranierilor. La Suceava, a revenit cu toată inima și din toată inima, Răzvan Gavriloaia.

”Știu că la Baia Mare vor fi presiuni grozave și că este greu de jucat acolo de fiecare dată. Nu pot să spun nimic de jocul cu Dinamo acolo unde am avut performanțe de excepție.

În orice caz, am revenit acasă și vreau să câștig cu colegii meci de la CSU din Suceava” punctat veteranul Răzvan Gavriloaia.

Cum poarta contează extrem de mult în orice partidă de handbal, aportul titularului sucevenilor Darius Makaria, este esențial.

”Este un debut greu de sezon, dar eu sper să ne descurcăm” spus goalkeeperul celor de la CSU din Suceava.

CSU din Suceava încă nu a reușit să se antreneze pe terenul de la LPS Suceava, teren care este în renovare.

”Va fi dificil pentru noi, care jucăm acasă, să nu avem posibilitatea să știm cum este terenul propriu. Poate vom avea o zi să ne dăm seama și să opunem rezistență campioanei României. Nu mai este nevoie de motivație aici, doar de dorință de a juca handbal de calitate.

Este de gestionat cât mai echilibrat debutul de campionat” a conchis profesorul Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava