Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Emily Ratajkowski și Harry Styles au fost surprinși în ipostaze romantice pe străzile din Tokyo. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau, părându-le că nu le pasă de ochii privitorilor, scriu cei de la Daily Mail.

Săptămâna trecută, modelul Emily Ratajkowski a fost văzută în timp ce i-a mângâiat obrazul cântărețului, iar apoi l-a sărutat cu patos, în timp ce stăteau sprijiniți de o furgonetă argintie. Toate acestea s-au întâmplat în Japonia, unde cântărețul a susținut mai multe concerte la Ariake Arena, în cadrul turneului său Love on Tour.

Artistul a avut anterior o relație cu regizoarea și co-starul său din Don’t Worry Darling, Olivia Wilde. Page Six a confirmat în noiembrie 2022 că Styles și Wilde, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit după aproape doi ani împreună.

Emily Ratajkowski s-a despărțit anul trecut de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, cu care are un băiețel de 2 ani, Sylveste. De la divorț până în prezent, Emily a fost surprinsă în compania mai multor bărbați, printre care și Pete Davidson, și s-a spus că ar fi avut o aventură și cu Brad Pitt.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/harry-styles-scene-fierbinti-cu-una-din-cele-mai-2253509.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava