Concert pascal
MOPAN Suceava

Hugh Grant a mărturisit că abia așteaptă momentele care îl fac să se deplaseze în interes de serviciu, pentru a mai fugi de acasă, acolo unde copiii lui fac haos.

Actorul în vârstă de 58 de ani are doi copii cu Tinglan Hong, pe Tabitha, în vârstă de șapte ani, și pe Felix, în vârstă de cinci ani, și trei copii mici cu soția sa, Anna Eberstein.

Într-un interviu pentru revista Closer, Hugh Grant a spus, potrivit contactmusic.com: „Am cinci copii mici, iar viața este un haos total. Mereu am răspuns afirmativ propunerii de a scrie ori regiza un proiect, dar cea mai importantă problemă a mea acum este lipsa timpului. Să fiu plecat cu muncă o săptămână e ca o binecuvântare – mai mult pentru că nimeni nu aruncă în mine cu iaurt!”

De când a devenit tată, actorul s-a împrietenit cu Penelope Cruz – care are doi copii cu soțul ei, Javier Bardem, pe Leo, de șapte ani, și pe Luna, în vârstă de cinci ani. Cei doi actori se tot întâlnesc la diferite evenimente pentru copii. „Uneori mă întâlnesc cu Penelope Cruz la un spațiu de joacă din Londra. Discutăm puțin în timp ce copiii noștri se ucid. Ea este încântătoare!”, a adăugat starul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava