Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Au fost scandaluri peste scandaluri la reunirea celebrei A.S.I.A, trupă ce făcea furori în anii 2000. Fondatoarea Irina Nicolae s-a răsculat, inițial, că nu a fost invitată să facă parte din noua formulă de revenire. Apoi, la concertul de la Sala Palatului, unele voci au spus că sala ar fi fost mai mult goală decât plină. Iana Novac a făcut lumină în scandalurile în care a fost implicată trupa. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că trupa A.S.I.A va concerta numai la marile festivaluri, notează click.ro.

„A fost extraordinar, chiar dacă s-a făcut un mic scandal, au publicat în presă niște poze neadevărate făcute la începutul spectacolului. Dar, spectacolul a fost o reușită, cu sală plină. O sală care, de la a doua piesă, deja era în picioare, oamenii dansau și cântau cu noi. Suntem foarte încântate de ceea ce trăim și de succesul pe care-l are trupa. E incredibil, revenirea aceasta a fost spectaculoasă!”, a precizat solista trupei A.S.I.A, potrivit sursei citate.

De acum încolo, fetele nu vor mai concerta decât la festivaluri mari, cu tradiție. Acestea sunt solicitate pentru a cânta nu doar în țară, ci și peste hotare.

„Ne vom vedea vara asta la „Electric Castle”, la cel mai mare festival și la multe alte festivaluri importante. O să ne vedeți numai în evenimente și festivaluri mari. Avem foarte multe spectacole și în străinătate”, a mai spus Iana pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/iana-indignata-dupa-ce-trupa-asia-a-fost-tinta-2256378.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava