MOPAN Suceava

Talentul şi pasiunea pentru traducerea în limba franceză ale studenţilor de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării au fost recent reconfirmate la Concursul naţional de traduceri organizat de Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la care au participat 12 universităţi. Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a fost reprezentată de:

  • Andrada Ghiuş, studentă la specializarea Limba și literatura franceză – Limba și literatura italiană, anul al III-lea, coordonată de conf. univ. dr. Raluca-Nicoleta Balaţchi, care a obţinut Premiul III, pentru traducerea de texte de specialitate în domeniul economiei şi al studiilor media

şi

  • Florentina Irimescu, studentă la specializarea Limba și literatura franceză – Limba și literatura engleză, anul al II-lea, coordonată de conf. univ. dr. Olga Gancevici, care a obţinut Menţiune, pentru traducerea a două texte literare în proză.

Alături de colegii şi profesorii lor, studentele vor fructifica această interesantă experienţă de comunicare interculturală prin traducere, atât la studiile de licenţă, cât şi la cele de masterat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava