Concert pascal
MOPAN Suceava

Partidul Verde filiala județeană Suceava susține înființarea unui Minister al Tranziției Verzi în România și introducerea unor prevederi verzi în Constituție.

”Un astfel de minister ar îngloba și actualul minister al mediului, apelor și pădurilor. Este nevoie de un minister de sinteză focusat pe elaborarea de politici publice sectoriale și transectoriale (inclusiv legislația aferentă) în vederea atingerii obiectivelor tranziției verzi în România. Reușita tranziției verzi în România înseamnă  un plan de succes împotriva  efectelor negative ale schimbărilor climatice. O astfel de decizie politică necesară ar arăta determinarea României de a îndeplini angajamentele asumate în interior și în plan european și internațional. Franța, de exemplu, o țară model pentru România din perspectiva construcției administrativ-instituționale are un astfel de minister. Partidul Verde filiala județeană Suceava propune introducerea unor prevederi verzi în Constituție astfel încât la art. 35 să fie introdus un nou aliniat: ”Statul garantează protecția mediului și a biodiversității naturale, precum și bătălia contra schimbărilor climatice”, a declarat Dan Acibotăriță, președintele verzilor suceveni.

În atenția celor de la PNL și PSD care negociază noul Guvern: se propune înființarea unui Minister al Tranziției Verzi, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava