Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Dărmănești, Dan Chidoveț, a anunțat că în această comună au început lucrările de asfaltare și betonare a mai multor drumuri și a șanțurilor cu rigole pentru scurgerea corespunzătoare a apelor pluviale. Dan Chidoveț a precizat că în satul Dănila au demarat lucrările la primul tronson care se modernizează cu fonduri proprii alocate de la bugetul local. „Lucrările se realizează începând de la familia Julei Ilie, la intersecție și până la familia Martini Mircea, la Biserica Ortodoxă Nouă, drumul având o lungime de circa un kilometru. Acest drum va fi din beton, cu sanțuri și rigole corespunzătoare”, a declarat Chidoveț.

El a mai spus că un alt proiect cu trei tronsoane de drumuri este început în satele Dănila și Darmanesti, printr-un proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții. Primarul din Dărmănești a amintit că proiectul a fost depus spre finanțare în anul 2020 și are o valoare de 40 de miliarde de lei vechi, lungimea tronsoanelor de drum care vor fi modernizate fiind de 4 kilometri. „Primul tronson de drum este în satul Dănila, de la familia Safriuc Radu ( intersecția cu Marițeia Mica) și până la familia Huțan Adrian. În Dărmănești se lucrează la alte doua tronsoane de drumuri. Astfel, primul tronson de drum din satul Dărmănești începe de la familia Crasuleac Mihai până la familia Filipiuc Ghiocel, iar cel de al doilea tronson de drum din satul Dârmanești este în zona Racovăț, de la familia Șveduneac Vasile până la Opariuc Ion, apoi spre stânga la Cosmaciuc Carol și se încheie cu familia Moscaliuc Vasile”, a afirmat Dan Chidoveț.

El a dat asigurări că pentru dezvoltarea comunei Dărmănești, primăria ca continua să implementeze și alte proiecte. „În zilele următoare voi semna un alt proiect de modernizarea a 10 km de drumuri din comună, prin programul Anghel Saligny, în valoare de 100 de miliarde de lei vechi. De asemenea, proiectul <Modernizare infrastructura de apă și extindere infrastructura de apa uzată> este executat în proporție de 80 % , iar proiectul privind înființare unei rețele inteligente pentru distribuția gazelor naturale este în desfășurare, în etapele de avizare. Sper ca acest nou an să fie unul cu multe proiecte și realizări pentru comuna Darmanesti, să le finalizez pe cele începute și să inițiez alte proiecte noi în folosul comunității noastre”, a încheiat Dan Chidoveț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava