Trasee Eminesciene

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 245 de persoane diagnosticate cu COVID și 47 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu exista nici un pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 24 de ventilatoare libere, din care 8 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 349 de paturi libere, din care 63 pentru pacienți COVID, 209 în sectorul non-COVID și 77 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 169 de locuri libere COVID și 101 pentru zona tampon.

Din totalul celor 510 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 135 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 38 pacienți sunt în zona tampon și 337 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 135 pacienți diagnosticați Covid-19, 5 sunt cu forme ușoare, 85 prezintă forme medii ale bolii, 27 au forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 5 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 5 intubați ventilați invaziv).

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 44 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare, 28 prezentând forme medii, 8 forme grave, 2 forme critice), 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 41 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, nefiind locuri disponibile.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 12 prezintă forme medii, 8 forme grave, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (15 forme medii și 12 cu forme grave), și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nefiind locuri libere în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 13 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (6 cu forme ușoare și 7 prezentând forme medii), și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 31 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 6 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (toate cele 6 persoane cu formă medie), și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 19 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava