Concert pascal
MOPAN Suceava

Copiii care au fost admiși la noua serie de cursuri gratuite, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, au început cursurile la Școala FDVDR. Peste 2000 de copii din România, Republica Moldova, dar și copii români din Israel, Germania, Italia sau UK, se alătură celor peste 3500 de copii care studiază deja la Școala FDVDR, în acest an educațional.

Peste 15 cursuri noi au fost adăugate curriculei deja existente la Școala FDVDR, printre care: Biologie, Informatică – pregătire pentru competiții, Libertatea în Drepturi, Economy – Learn & Go, Inteligență Artificială.

Noii cursanți vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Acestea vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevelGrECoMGT EducationalITC EdustemWalnut WisdomIQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Încă 2000 de copii se alătură programului Școala FDVDR, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava