• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

150 de străzi din municipiul Suceava vor intra în program de reabilitare, a anunţat miercuri primarul Ion Lungu. El a precizat că cele mai multe, adică 123 vor avea parte doar de lucrări de plombare iar pe restul de 27 de străzi vor fi turnate covoare asfaltice. Printre străzile care vor fi asfaltate primarul a amintit de Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Lev Tolstoi, Constantin Moraru, Traian Ţăranu, Vasile Bumbac, Anastasie Crimca, Ion Irimescu, Mărăşeşti, sublocotenent Turturică.

„Vom termina străzile începute anul trecut precum Eternităţii, Aleea Nucului, Ciprian Porumbescu, Curtea Domnească. Pe strada Curtea Domnească vom înlocui pavelele şi vom pune pavele groase care să fie rezistente la traficul rutier. Apoi vom continua cu Anastasie Crimca, Trandafirilor, Mărăşeşti, sublocotenent Turturică, Ion Irimescu. Pe investiţii vom ataca Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Lev Tolstoi, Constantin Moraru, Traian Ţăranu şi Vasile Bumbac”, a explicat primarul Sucevei. Ion Lungu a mai spus că pentru punerea în practică a programului de reabilitare a celor 150 de străzi au fost alocate 21 de milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava