Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai mulţi elevi ai Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” s-au prezentat, astăzi, la caravana mobilă din Câmpulung Moldovenesc pentru a fi vaccinaţi anti-Covid de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed Arafat. Astfel, deși nu fac parte din categoria de risc, elevii militari câmpulungeni au ales să se imunizeze și în cadrul caravanei vaccinării organizată în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Din spirit civic, 14 elevi militari au spus „DA” vaccinării și s-au alăturat demersului organizat de secretarul de stat, dr. Raed Arafat”, a transmis Colegiul Militar din Câmpulung pe pagina sa de socializare. Până în acest moment, 213 elevi militari sunt vaccinați împotriva SARS CoV-19.

„Consider că cel mai bun motiv pentru a ne vaccina este revenirea la normal, iar acest lucru se poate atinge doar prin imunizarea colectivă”, a declarat elevul sergent Marius-Costel Țifir. El a fost completat de elevul plutonier Ştefania Şopu, care a spus că „sper ca decizia noastră de a ne vaccina să reprezinte un exemplu pentru societate. Doar împreuna putem opri pandemia!”.

Încolonaţi la imunizare împotriva Covid. 14 elevi ai Colegiului Militar Câmpulung au fost vaccinaţi de Raed Arafat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava