Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 14 noiembrie 2019, Centrul de Transfer Tehnologic ”Pro Transfer” și clusterul Bucureștiul Creativ, structuri USH Pro Business, specializate în industrii creative, au participat la cel de-al II-lea Atelier de ”Descoperire Antreprenorială în domeniul industriilor creative: noi tehnologii și cross-inovare în media digitală, vizualizare și gaming”.

Atelierul a fost organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București – Ilfov și reprezintă componenta procesului de elaborare a Strategiei Regionale de Specializare Inteligentă a regiunii București – Ilfov (RIS BI3) de către ADR București-Ilfov.

Scopul atelierului a fost acela de a identifica sub-domenii/nișe de dezvoltare ale domeniului prin inovare și de a genera soluții și idei de proiecte inovative care vor sta la baza următoarei etape de identificare a nișelor de specializare și a priorităților de finanțare în perioada de programare 2021-2027.

La atelier au participat actori locali și regionali din mediul de afaceri, mediul universitar și de cercetare, administrația publică și societatea civilă. Ideile de proiecte inovative au venit din zona media digitală, cinematografie și gaming și dacă se vor concretiza vor conduce la efecte pozitive în domenii precum sănătate, educație pentru copii și adulți, administrație, transport urban intermodal, smart City/smart Home/environment, meseriile viitorului.

“Descoperirea nișelor de specializare inteligentă în industrii creative reprezintă o provocare pentru fiecare actor public sau privat participant la acest exercițiu, dar prin comunicare, colaborare și transfer tehnologic vor putea identifica mai ușor oportunitățile și tendințele pieței și genera idei de proiecte inovative, așa cum a demonstrat atelierul de azi” a declarat directorul CTT Pro Transfer, Corina Gudei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava