• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Internaționalizarea companiilor românești este un obiectiv major al politicilor publice promovate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat. Acesta a fost mesajul transmis marți de Bogdan Mihăilescu, consilier al ministrului, în cadrul reuniunii “International Working Group” (IWG), cu tema „Creditele la Export”, desfășurată la București în perioada 2-4 aprilie.

„Creditele la export reprezintă o parte esențială a acestui proces de internaționalizare. Prin urmare, susținem puternic activitatea EximBank, iar intenția noastră este de a explora şi a extinde cooperarea cu EximBank, în ideea de a găsi cele mai bune strategii şi instrumentele financiare adecvate pentru abordarea piețelor internaționale, atât pentru companiile românești, cât şi pentru cele europene”, a afirmat Mihăilescu.

În cadrul asumării președinției la Consiliul Uniunii Europene de către România, EximBank asigură conducerea Grupului Internațional de Lucru pentru Credite la Export de pe lângă Consiliul Uniunii Europene, în corelare cu celelalte autorități publice și instituții participante la grupurile de lucru și comitetele Consiliului. În cadrul acestui organism european, se cristalizează pozițiile tehnice comune ale statelor membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește strategia de abordare a piețelor internaționale și instrumentele financiare prin care se poate contribui la dezvoltarea comerțului mondial.

În pregătirea întâlnirii IWG de la București, Grupul Internațional de Lucru pentru Credite la Export de pe lângă Consiliul Uniunii Europene s-a întrunit pe data de 26 martie la Bruxelles pentru a trece în revistă și a obține acordul statelor membre asupra pozițiilor care urmează a fi susținute aici. În  data de 2 aprilie, la București, anterior deschiderii lucrărilor plenare al IWG,  statele membre UE au adus ultimele adăugiri asupra subiectelor aflate pe agenda IWG. Ambele reuniuni menționate ale grupului de lucru pentru credite la export de pe lângă Consiliul Uniunii Europene s-au desfășurat sub președinția României.

International Working Group (IWG) s-a constituit în 2012,  în contextul inițiativei comune privind consolidarea relațiilor economice dintre SUA și China, având ca scop identificarea unui set de linii directoare la nivel internațional în domeniul susținerii oficiale a creditelor la export. Din IWG fac parte Participanți la Acordul OCDE și non-Participanți (China, India, Indonezia, Rusia, Africa de Sud etc.).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava