Concert pascal
MOPAN Suceava

Cîteva invenții ale unor studenți doctoranzi de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava au fost premiate la cea de-a III-a ediție a Salonului Internațional Cadet Inova, care s-a desfășurat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Potrivit unui comunicat al USV, în cadrul evenimentului au fost expuse 83 de lucrări ale studenților din România și Republica Moldova, iar Universitatea „Ștefan cel Mare” a participat cu 4 invenții ale studenților doctoranzi, coordonați de cadre didactice ale Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

USV a obținut următoarele premii: Marele premiu al juriului Cadet Inova 2018 pentru „Sistem de monitorizare a stărilor emoționale”, Medalia de aur cu felicitările juriului pentru „Metoda și instalația de control și manipulare a laptelui”, Diploma de excelență și medalia de aur din partea Universității de Stat de Medicină și Farmacie a Republicii Moldova pentru „Sistem de monitorizarea a stărilor emoționale”, precum și Diploma de excelență și medalia de aur din partea aceleiași Universități pentru „Micropompa electromecanică de vacuum și presiune”.

De asemenea, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a acordat USV Premiul special în semn de onoare, recunoaștere și apreciere a creativității științifice și originalității pentru întreaga activitate inventivă. Delelația suceveană a fost formată din șefa de lucrări doctor inginer Elena Olariu, doctorul inginer Mihaela Poienar, doctorandul inginer Dumitru Cernușcă și profesorul universitar doctor inginer Laurențiu Dan Milici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava