Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundatia Soros Romania si Fundatia Culturala Remember Enescu va invita marţi, 27 noiembrie, de la ora 19.00 la sala ArCuB (str. Batiste, nr.14), la un concert extraordinar de muzica clasica, organizat in cadrul proiectului Rapsodie Rurala.

Concertul vizeaza strangerea de fonduri pentru organizarea de auditii de muzică clasică pentru copiii din trei sate defavorizate: Luciu (Buzau), Dumbrava (Prahova), Dor Marunt (Calarasi).

Mai mult, proiectul isi propune sa implice copiii din aceste sate in pregatirea concertelor, oferindu-le astfel sansa de a invata sa organizeze un eveniment si, deci, sa aduca ei însisi schimbarea in comunitatea din care fac parte. In acest demers, cautam sa avem alaturi de noi oameni care înteleg importanta educatiei si formarii copiilor care provin din medii defavorizate.

Banii obtinuti in urma acestui concert vor fi folositi pentru a achizitiona instrumentele necesare si a organiza primele concerte de muzica clasica din viata acestor copii.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa-l contactati pe Vladimir Stefanescu, manager de proiect, tel: 0723 373 718, e-mail: vstefanescu@soros.ro

Pentru materiale foto si video de la concertul anterior, dar si pentru impresile copiilor din comunitati despre atelierele din programul A.C.T. al Fundatiei Soros va rugam sa vizitati pagina de Facebook http://www.facebook.com/RapsodieRurala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava