Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a dus perioada de glorie a lui Irinel Columbeanu (66 de ani)! Prietenii mulți care roiau în jurul său, dar și domnișoarele frumoase cu picioare lungi care se băteau pentru inima fostului milionar, au dispărut. După ce a ajuns la sapă de lemn, simpaticul Iri a rămas singur – singurel, notează click.ro.

Irinel Columbeanu era cotat unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Averea sa era estimată, în 2006 undeva la 60 de milioane de euro, în 2007, la 150 de milioane de euro, în 2008, la 40 de milioane de euro și 7 milioane de euro în 2009. De asemenea, în perioada sa de glorie, fostul mare afacerist conducea cel mai nou model de Rolls Ryce Phantonm EWB în valoare de de 600.000 de euro, precum și un Bentley de 220.000 de euro.

Însă, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru Irinel Columbeanu! Asta pentru că, acum, Iri o duce foarte greu din punct de vedere financiar… locuiește cu chirie, iar autoturismul pe care îl conduce nu depășește suma de 2.000 – 3.000 de euro, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irinel-columbeanu-a-ajuns-de-nerecunoscut-lipsa-2287268.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava