Concert pascal
MOPAN Suceava

La 66 de ani, Irinel Columbeanu a rămas doar umbra palidă a milionarului de la Izvorani, care învârtea femeile pe degete! Columbeanu a suferit un AVC, în feburarie 2022, în urma căruia a rămas cu sechele. Omul de afaceri a oferit un interviu emoționant despre mărire și decădere, pentru emisiunea on-line „Fiță cu Adiță”, notează click.ro.

Fostul milionar de la Izvorani a ținut, pentru multă vreme, prima pagină a tabloidelor. A fost unul dintre cei mai bogați români, cu o avere impresionantă, și cu o viață demnă de film.

În prezent, din Irinel Columbeanu (66 de ani) a mai rămas doar umbra milionarului de la Izorani, căruia i-au plăcut femeile mai mult ca orice. Relația lui cu Monica Gabor a fost, de departe, una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Irina, care este stabilită acum împreună cu mama ei în SUA.

Despre vicii, omul de afaceri a mărturisit că are două.

„Țigările și femeile (…) Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher (…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei!”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/irinel-columbeanu-de-nerecunoscut-a-ramas-cu-2295043.html

Irinel Columbeanu, de nerecunoscut! A rămas cu sechele după AVC și nu mai vede cu un ochi: „Viciul meu au fost femeile”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava