Concert pascal
MOPAN Suceava

Irinel Columbeanu este disperat din cauza relației cu fetița sa, Irina, cu care se pare că vorbește din ce în ce mai rar. Bărbatul a lansat ultimul volum din trilogia pe care a scris-o și a vorbit deschis despre reacția neașteptată a fiicei sale. Personajul cheie al celui mai nou volum este Irina, fiica afaceristului, iar acțiunea este centrată pe relația celor doi, relație care s-a răcit în ultima perioadă, potrivit click.ro.

Fetița locuiește în prezent cu mama ei, Monica Gabor și soțul său, Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, decizie pe care Irinel Columbeanu a luat-o cu greu, de dragul Irinei. Pe asta se bazează, de fapt, întreaga poveste, dar și pe schimbările pe care decizia le-a adus cu sine în viața fostului milionar, cunoscut pentru stilul de viață exclusivist pe care l-a avut până nu de mult.

„Momentele principale au fost cele ale descoperirii de către ea ceea ce se întâmplă și cred că era evident și cred că principalul principalului a fost hotărârea pe care eu am luat-o, să îi permit să rămână în America și să trăiască alături de mama ei și de Mr. Pink, cel care urma să îi devină soț Monicăi.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irinel-columbeanu-disperat-din-cauza-relatiei-cu-637615.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava