• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Toastmasters Suceava organizează în data de 18 decembrie, la ora 19:00, la Uzina de apă, evenimentul „Suceava din sufletul meu – Locuri. Imagini. Sentimente”, în cadrul căruia cinci membri ai acestui clubul vor vorbi despre clădirile importante din Suceava.
Astfel, Ioana Prună va vorbi despre ruinele Cetăţii Scheia, Gabi Daraban vorbeşte despre Gara Burdujeni, Alexandru Buchi vorbeşte despre Muzeul Satului Bucovinean, Otilia Ivan-Ţugui vorbeşte despre Manăstirea Hagigadar, iar Magda Grădinariu va vorbi despre Bucovina – o identitate ce merită păstrată!
La final va avea loc o degustare de vinuri Sâmbureşti, precum şi un mini concert al Trupei Simbol, formată din şase elevi talentați ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumati de prof. Ianos Valentin.
Toastmasters Suceava este un club de Public Speaking şi Leadership, care face parte din marea familie Toastmasters International.
Clubul Toastmasters este un atelier de lucru de tipul „învață cum se face”, în care oamenii îşi perfecționează abilitățile lor într-o atmosferă confortabilă și prietenoasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava