Concert pascal
MOPAN Suceava

Este cunoscut deja faptul că blogul personal al Iuliei Albu a devenit „spaima vedetelor” autohtone. Cum fashion-editorul obișnuiește să comenteze, atât pozitiv, dar cu preponderență negativ, ținute și apariții, nici Cristina Spătar nu a scăpat de ochiul critic al Iuliei. Aceasta a comentat una dintre imaginile pe care Cristina le-a publicat recent pe rețelele de socializare, susținând că nu înțelege care este motivul pentru care cineva „s-ar afișa cineva în acest fel” pe internet, notează click.ro.

Cântăreața a publicat recent, în mediul online, o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă și destul de transparentă, de culoare neagră, care îi lăsa la vedere lenjeria intimă. Acest detaliu a fost supărător pentru Iulia, care i-a caracterizat lenjeria ca fiind „ieftină”. Cum în imaginea respectivă artista se sprijinea cu mâinile de un perete, fashion-editorul a susținut, într-un mod ironic, că aceasta „face reclamă la fototapet”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-o-ataca-pe-cristina-spatar-face-reclama-ori-la-fototapet-ori-la-lenjerie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava