Concert pascal
MOPAN Suceava

Frumuşica Iulia Vântur (35 de ani) şi actrorul indian Salman Khan (50 de ani) nu s-au mai ferit de ochii lumii, iar weekendul trecut s-au afişat împreună la cel mai important eveniment monden din India: nunta celebrei actriţe Preity Zinta, potrivit click.ro.

Cei doi sunt vânaţi de paparazzi de mai bine de patru ani, de când au apărut primele informaţii privind existenţa unei relaţii între vedeta PRO TV şi indian. Însă, confirmarea iubirii lor a venit abia săptămâna trecută, odată cu participarea lor la nunta prietenei lui Salman, plus apariţia Iuliei la braţul “mamei soacre”, cu o zi înainte, mai scrie sursa citată. Toate astea, duc la o singură concluzie: nunta este doar o chestiune de timp în ceea ce-i priveşte. Iar dacă Iulia noastră va deveni doamna Salman Khan, va avea două mari beneficii: va deveni nevastă de milionar şi va fi primită cu braţele deschise în cinematografia bollywoodiană, una dintre cele mai productive industrii.

Conform unui top 10 al celor mai bogaţi actori ai lumii, realizat în 2013, Salman Khan se afla pe locul 9, înaintea lui Robert de Niro, cu o avere estimată, atunci, la 200 de milioane de dolari.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-vantur-poate-intra-topul-celor-mai-bogati-actori-din-lume

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava