Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Lawrence a declarat că, pe măsură ce devine mai faimoasă, îi este tot mai greu să aibă legături strânse cu oamenii, de aceea are foarte puțini prieteni adevărați, iar pe cei pe care-i consideră falși, îi scoate din viața ei fără să simtă nicio urmă de vină.
„Oamenii sunt tot mai fără scrupule cu tine atunci când devii mai faimos sau ai mai mulți bani.”,  spus actrița, potrivit contactmusic.com. „Oamenii se simt mai puțin vinovați să ia de la tine, pentru că e ca și cum ai fura un Snickers din Duane Reade. Oamenii uită de sentimente.”

Jennifer a mai spus că și-a anunțat cunoscuții că nu are nicio problemă în a-i scoate din viața ei, dacă simte că profită de prietenia cu ea.
„Am un cerc de prieteni foarte restârns. În momentul în care am simțit că cineva mă folosește îl scot din viața mea fără abolut nicio remușcare. Am nevoie ca totul în viața mea să fie cât se poate de real.”, a adăugat Jennifer Lawrence.

Un grup de prieteni pe care știe că se poate baza este format din colegii săi din ‚The Hunger Games’. „Sunt o mulțime de nebunii pe care nu le-ai spune nimănui, dar le spui, nu ai cum, în condițiile în care stai cu acea persoană 16 ore pe zi pe un platou de filmare. Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson – ne cunoaștem bine. Aceștia sunt oamenii care știu mai multe despre mine decât oricine altcineva de pe planetă!”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava