Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Jennifer Lawrence, câștigătoare a unui premiu Oscar, o va interpreta pe Marita Lorenz, fosta amantă a dictatorului cubanez Fidel Castro, în drama biografică ‚Marita’, potrivit contactmusic.com.

Filmul, al cărui scenariu va fi scris de Eric Warren Singer, va prezenta modul în care Marita Lorenz și Fidel Castro s-au cunoscut și și-au început povestea amoroasă în 1959, la câteva săptămâni după ce s-a încjeiat Revoluția Cubaneză. Idilia dintre cei doi a început când Lorenz avea doar 19 ani, dar s-a afârșit după ce aceasta a rămas însărcinată și a suferit un avort. Lorenz a părăsit apoi Cuba și s-a alăturat anti-comuniștilor din America, acolo unde, mai târziu, a fost recrutată de CIA pentru un atentat asupra lui Castro.

Marita Lorenz locuieşte în prezent în Maryland și a scris şi două biografii, în care povestește viața și aventurile sale.

Jennifer Lawrence va putea fi văzută anul acesta în ‚X-Men: Apocalypse’ şi SF-ul în care joacă alături de Chris Pratt, ‚Passengers’. Ultimul său film, ‚Joy’, i-a adus o nominalizare la Oscar şi un Glob de Aur. La 25 de ani, ea deţine deja un premiu Oscar pentru rolul central din ‚Silver Linings Playbook’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava