Concert pascal
MOPAN Suceava

Jerry Lee Lewis a sugrumat un profesor cu cravată, dar insistă că incidentul periculos nu este cel care i-a adus porecla ´The Killer´ (Ucigașul), potrivit contactmusic.com.

Muzicianul, în vârstă de 79 de ani – denumit frecvent ´Primul mare om sălbatic al Rock and Roll-ului´ –  a dezvăluit că a încercat să-și gâtuie unul dintre profesori când era adolescent, dar, cu toate acestea, insistă că porecla sa ´The Killer´ vine dintr-o situație nevinovată.

Întrebat dacă a avut divergențe cu vreun dascăl, el a spus: ˝Da. L-am sugrumat cu propria lui cravată. Trăgeam de ea și o balansam în toate părțile. A devenit slăbit și nu mai putea respira.˝

Povestea a fost amintită în memoriile autorizate ale starului scrise de Rick Bragg, deși legendarul interpret al piesei ´Great Balls of Fire´ – care a lansat 67 de albume pe durata carierei sale, ce se întinde pe aproape șase decenii – insistă că această întâmplare nu este motivul din spatele amenințătoarei sale porecle, care a apărut în urma unei conversații nevinovate cu un prieten de la școală, mai scrie sursa citată.

Întrebat despre ce-și amintește el în legătură cu obținerea poreclei, el a răspuns pentru revista de weekend a ziarului The Guardian: ˝Plecam de la școală într-o după-amiază cu prietenul meu și el a zis sau eu am spus: ´Merg acasă acum. Ne vedem la sala de biliard.´ Și el a spus sau eu am spus: ´OK, ne vedem acolo, killer.´ Și așa a început totul.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava