Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Biel își dorește să lucreze într-o morgă, pentru că este „fascinată” de corpul uman și de anatomie, potrivit contactmusic.com.

Actrița a spus în cadrul emisiunii ‘Late Night’, moderată de Seth Meyers, conform sursei citate: „Mi-ar plăcea să fiu jurnalist de investigație, chiar îmi doresc foarte mult acest lucru, sau să lucrez la morgă. Ori una, ori alta. Sunt fascinată de corpul uman, de anatomie – vreau să văd mușchii, să văd totul, să văd oasele.”

În altă ordine de idei, în urmă cu aproximativ un an, Justin Timberlake povestea cum s-a îndrăgostit de Jessica Biel, cu care s-a căsătorit în 2012.

În cartea sa de memorii – ‘Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me’ – Justin a scris: „Când am cunoscut-o pe Jess, a fost de necontestat frumusețea sa. Am făcut câteva comentarii sarcastice, foarte seci. Nimeni nu le-a înțeles în afară de ea. A râs, eu am observat și dintr-o dată m-am întrebat, așa cum faci când întâlnești o persoană cu un sens al umorului precum al tău, întunecat, dacă mă place. ”

Autorul hit-ului ‘Can’t Stop The Feeling’ nu a cerut numărul de telefon al Jessicăi în timpul acelei petreceri, însă a „vorbit mult cu el” pentru a-și face curaj să îi vorbească din nou. „M-am tot gândit apoi la ea. Mi-am spus că mă interesează foarte mult. Era ceva la ea. Mă intriga. Doamne. A trebuit să comunic mult cu mine, să mă sfătuiesc, să mă bat pe umeri.”, a mai spus muzicianul, conform sursei citate.

Cei doi s-au revăzut iar când Jessica a venit la unul dintre concertele lui, moment de care Justin a profitat și i-a cerut numărul de telefon. „Venea ceremonia de decernare a Globurilor de Aur și am hotărât atunci să ne vedem. Amândoi eram implicați în relații, păstram distanța pentru a nu răni și a nu ne răni. Ne-a luat ceva vreme să ne recunoaștem că ne placem foarte, foarte mult.”, a mai povestit Timberlake.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava