Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp (60 de ani), unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, este în România! Celebrul artist a susținut aseară, un concert de zile mari, la Romexpo, împreună cu ceilalți membri de trupă: Alice Cooper și Joe Perry. Paparazzi Click! au fost pe urmele sale și prezintă, în exclusivitate, imagini cu celebrul star de la Hollywood.

„După muncă și răsplată!” este o celebră vorbă din popor care i se potrivește perfect și lui Johnny Depp, care a muncit de mic pentru visul său. Prezent în România, zilele acestea, împreună cu grupul său Hollywood Vampires, acesta a avut un tratament preferențial din partea celor din jur.

Din imaginile surprinse de reporterii Click!, se observă că, Johnny Depp, atunci când a coborât din mașină, a făcut poze cu bodyguarzii. Ba mai mult, se vede din fotografii și faptul că celebrul actor de la Hollywood se confruntă în prezent și cu anumite probleme medicale, deoarece atunci când a coborât din mașină, el a fost nevoit să se ajute de o cârjă, pentru a se putea deplasa, având în vedere că are și o orteză la piciorul stâng.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://click.ro/paparazzii-click/johnny-depp-aniversare-pe-scena-in-romania-2274189.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava