Concert pascal
MOPAN Suceava

Julia Fox (34 de ani) șochează din nou! Actrița italo-americană a fost fotografiată într-o ținută neobișnuită, la Săptămâna Modei de la New York, zilele trecute. Vedeta a optat pentru body alb cu  fundă,  care nu a acoperit mare lucru, o pelerină asortată și o pălărie ciudată, notează click.ro.

Fanii au comparat ținuta ei cu un cearșaf și, ce-i drept, chiar seamănă! Drept accesorii, vedeta a ales o geantă satinată în formă de inimă, iar în picioare a purtat botine albe confecționate din material textil, cu botul ascuțit.

Julia Fox, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, a devenit cunoscută după ce s-a iubit cu rapperul Kanye West, dar acum este singură. Au fost timp de doar șase săptămâni, însă relația lor a fost extrem de mediatizată la acea vreme. Fox și West s-au cunoscut la o petrecere de Revelion. S-au despărțit aproximativ o lună mai târziu, în februarie 2022. Actrița a declarat în trecut că a acceptat să fie iubita artistului, pentru ca acesta să o lase în pace pe fosta lui soție, Kim Kardashian, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/julia-fox-mai-mult-dezbracata-decat-imbracata-a-2339984.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava