Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber a declarat într-un interviu recent că nicio persoană nu ar trebui să idolatrizeze cântăreții pop, nici măcar pe el, pentru că vor ajunge, în final, să fie dezamăgiți.

Cântărețul în vârstă de 21 de ani a spus pentru ziarul britanic The Mirror, potrivit contactmusic.com: „Le-aș spune oamenilor: ‘Nu vă puneți speranțe în mine’. Pentru că vă voi dezamăgi de fiecare dată. Da. Sună înfricoșător. Dar vreau ca ei să știe că nu voi putea să le rezolv problemele… Nu am atâta putere. Niciodată nu voi avea. Nu sunt perfect. Am făcut atât de multe greșeli. Aș vrea doar ca lumea să înțeleagă că oamenii nu trebuie venerați. Nu ar trebui. Așa că, atunci când un om este idolatrizat, lucrurile devin periculoase. Pentru că astfel de lucruri îți alimentează mândria. Și simt că fanii ar trebui să înțeleagă – poți să mă iubești, să ai o pasiune pentru mine, să ai fantezii cu mine, orice altceva.”

Bieber a fost descoperit în 2007 de Scooter Braun, când acesta a accesat accidental unul dintre vidoclipurile de pe YouTube ale cântărețului, iar apoi, în mai puțin de un an, Justin Bieber a cunoscut un succes răsunător. De-a lungul timpului însă, Bieber a făcut o serie de lucruri care i-au pătat reputația, iar în 2014 mai mult de 250.000 de oameni au semnat o petitie pentru a-l deporta din Satele Unite. Acum a ajuns din nou în grațiile publicului, toată lumea lăudându-l pentru noul album, ‘Purpose’, dar și pentru faptul că ‘s-a liniștit’.

În legătură cu comportamentul său din ultimii ani, Bieber a spus, potrivit sursei citate: „Mă răzvrăteam împotriva lumii. Începusem să-mi intru foarte bine în rolul de ‘băiat rău’, de aceea mă comportam într-un anume fel. Doar eram nesimțit. Totul era despre mine. Când ești tânăr și oamenii îți spun mereu că ești de minunat, ajungi să și crezi asta. Am devenit mai degrabă Justin Bieber starul de televiziune, decât muzicianul. Am ajuns într-un loc în care nu voiam să fiu.”

În încheiere, starul a spus: „Am de lucrat la foarte multe lucruri. Și încă mai am zile în care sunt supărat și demoralizat. Dar știu că nu așa sunt eu. Așa că asta mă motivează – ‘Încă nu am ajuns unde aș vrea să fiu’. Acesta este un slogan destul cool după care m-am tot ghidat.”

Justin Bieber spune că fanii nu ar trebui să-l idolatrizeze, pentru că îi va dezamăgi, 7.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (4 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava