Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Timberlake a fost onorat cu un premiu pentru afacerile sale din domeniul modei în cadrul unei gale strălucitoare din New York joi seară (22 octombrie), scrie contactmusic.com.

Interpretul piesei ´Sexy Back´ a participat la evenimentul ´Night Of Stars´ de anul acesta, organizat de Fashion Group International la Cipriani Wall Street în Manhattan, pentru a primi disticția ´Lord & Taylor Fashion Oracle´.

Starul pop a fost onorat astfel pentru munca depusă la William Rast, un label de îmbrăcăminte pe care l-a deschis în anul 2005 și ale cărui articole sunt disponibile în magazinul american Lord & Taylor.

El a fost însoțit la eveniment de actrița Jessica Biel și a fost în compania altor staruri implicate în industria modei, printre care s-au aflat Katie Holmes, Diane Kruger, Michelle Monaghan, Meryl Streep, Zachary Quinto și actrița din ´Girls´, Allison Williams.

Alte premii au fost acordate unor designeri și brand-uri fashion, în rândul cărora s-au aflat Jason Wu, care a fost distins de Diane, și designerul Alber Elbaz de la Lanvin, care a primit distincția din mâinile legendei hollywoodiene Meryl.

Justin a pus bazele brand-ului William Rast împreună cu prietenul său Trace Ayala, numindu-și compania după bunicii lor, iar unul dintre produsele lor principale este o linie de denim, potrivit sursei citate.

Cântărețul a declarat anterior despre această gamă de produse din denim: ˝Întreabă orice american și îți va spune că nu ești niciodată prea bătrân să porți blugi, dar există niște reguli pe care trebuie să le respecți, indiferent dacă ești bărbat sau femeie.˝

˝Nu ar trebui să fie prea largi sau foarte strâmți. Și, dacă ai de gând să-i porți cu niște pantofi frumoși și o jachetă, trebuie să ai niște șosete potrivite – nu trebuie să-i asortezi cu șosete sport complet albe.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava