Justin Timberlake se pregătește de lansarea primei lui cărți – ‘Hindsight’ – care va oferi detalii despre copilăria sa, dar și despre drumul către celebritate.

Artistul în vârstă de 37 de ani – care are un băiat în vârstă de trei ani, Silas, împreună cu soția sa, Jessica Biel – a anunțat că își va lansa prima carte până la sfârșitul acestui an. Alături de o fotografie cu el arătând coperta pe care o va avea cartea, Justin a scris pe Instagram: „Oameni buni, am vești! Lucrez la asta de ceva vreme, iar acum sunt fericit să vă arăt, în sfârșit, cum va arăta prima carte scrisă de mine – ‘Hindsight’. Abia aștept să împărtășesc cu voi toate aceste povești și fotografii. Va fi lansată pe 30 octombrie!”

Într-un interviu recent, Justin Timberlake a spus despre carte: „A fost minunat să lucrez la această carte. Povestea mea a fost conturată de atât de mulți oameni minunați care m-au ajutat să devin artistul de astăzi. Să meditez asupra acelor momente, să scot în evidență oamenii importanți și locurile ce m-au inspirat ca muzician, să am oportunitatea de a-mi spune povestea… sunt foarte recunoscător pentru asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava